25 års jubilæum

Vi fejrer vores jubilæum med et godt tilbud på alt i butikken.

25% rabat på alle varer

Butikkens 4 kerneområder

Kunstbilleder

For dig der er interesseret i kunst og gerne vil have noget hængende, har vi  samtidskunst og malerier. Der er altid mange på lager, hvor der er noget for alle.

Indramning

Indramning er et professionelt håndværk, som vi gerne udfører for dig. Kom ind i butikken med dit billede, så skal vi nok finde en løsning. Vi har 25 års erfaring med det.

Rammer

Jyllands største udvalg af rammer, er her i butikken til rådighed for dig. Du kan næsten med garanti finde en ramme i dit fortrukne materiale og i din ønskede størrelse.

Kunstnerartikler

I vores udvalg af kunstnerartikler, kan du finde midler af høj kvalitet til at realisere dine projekter. Det er jo også svært for en nogen at lave kunst med dårligt værktøj.

Avanti Galleri fra 1996 til 2021

Butikken startede i 1996 som en plakatbutik. Siden har butikken udviklet sig til også at omfatte indramning og kunstnerartikler til gør-det-selv folkene.

Samtidig har sortimentet indenfor kunstbilleder udvidet sig til nu at omfatte et større udvalg af samtidskunst og malerier.

Udviklingen af afdelingen indenfor kunstnerartikler har taget fart, ligesom vores indramningskunstskaber. Nu er der uanede muligheder indenfor vores indramning.

Jubilæumstilbud

Vi har 25 års jubilæum d. 29 oktober.

Tilbuddet i forbindelse med vores 25 års jubilæum omfatter 25% på alt i butikken.

Besøg os i butikken

Du er velkommen til at besøge os i butikken, hvor du kan se hele vores udvalg af rammer, kunstnerartikler og alt hvad vi forhandler. Vi går ind for produkter af høj kvalitet, og det afspejler vores udvalg.

Når du besøger os, vil vi meget gerne tilbyde vores professionelle vejledning. Vores ekspertise rækker mere end 25 år, så vi er kvalificerede til både at give dig vores mening og dele ud af vores viden.

Du vil blive modtaget af et personale, der altid er klar til at hjælpe.

Addresse

Jernbanegade 19, 6000 Kolding